Fujitsu General ASYG24LFCC / AOYG24LFC

 
2,319.00 лева
Климатици Варна
02c48b09-cec8-4c10-a23b-3da6e7c6
Наличен за закупувана
+
Купи с 1 клик Добави в желаниМощно отопление

Отоплителния капацитет се поддържа висок дори и при много ниски външни температури благодарение на комплексните подобрения като употребата на голям топлообменник, мощен DC инверторно управляем роторен компресор и високоефективна инверторна платка.


All DC инверторна технология

С изцчло DC ( постоянно токов ) инверторно управление ( All DC ) климатичните системи на Fujitsu-General бележат по-ниска консумация на електроенергия като същевременно изходящата мощност е увеличена.


По-комфортен въздушен комфорт

Климатиците Fujitsu предлагат прецизно регулиране на въздушния поток. В режим на отопление вертикални въздушен поток осигурява мощно отопление на нивото на пода, а в режим на охлаждане хоризонталния въздушен поток не позволява на студеният въздух да духа директно обитателите.

Висока плътност на топлообненника

Тънкият и елегантен дизанй на климатиците Fujitsu е постигнат благодарение на многоканалния топлообменник с висока плътност и висока вентилаторна турбина. Високата плътност 5мм диаметърът на тръбите в топлообненника увеличен с допълнителен топлообменник, подобрява значително ефективността на вътрешното тяло.


Функции на климатик Fujitsu General ASYG24LFCA / AOYG24LFC


Автоматична смяна на режима

Климатизаторът превключва автоматично от отопление на охлаждане и обратното в зависимост от настроената температура и тази в помещението


Економичен режим

Ограничава входното напражение и така намалява консумацията на ел. енергия


Режим 10 C отопление

Температурата в помещението може да бъде зададена да не пада под 10 C за да не стане много студено когато ви няма.


3 измерен въздушен поток

Автоматично движещи се клапи хоризонтално и вертикално осигуряват равномерно разпределение на въздуха навсякъде дори и в големи стаи.


Комфортен сън

Микрокомпютър постепенно променя стайната температура, осигурчвайки комфортни условия