японски климатик Fujitsu General ASYG09LMCA / AOYG09LMCA варна

Fujitsu General ASYG09LMCA / AOYG09LMCA

 
1,149.00 лева
Климатици Варна
45e86f46-3285-40c0-a02e-6f23b573
Наличен за закупувана
+
Купи с 1 клик Добави в желани

Мощно отопление

Отоплителния капацитет се поддържа висок дори и при много ниски външни температури благодарение на комплексните подобрения като употребата на голям топлообменник, мощен DC инверторно управляем роторен компресор и високоефективна инверторна платка.

All DC инверторна технология

С изцчло DC ( постоянно токов ) инверторно управление ( All DC ) климатичните системи на Fujitsu-General бележат по-ниска консумация на електроенергия като същевременно изходящата мощност е увеличена.

По-комфортен въздушен комфорт

Климатиците Fujitsu предлагат прецизно регулиране на въздушния поток. В режим на отопление вертикални въздушен поток осигурява мощно отопление на нивото на пода, а в режим на охлаждане хоризонталния въздушен поток не позволява на студеният въздух да духа директно обитателите.

Тих режим на външното тяло

Всеки има нужда от добър сън през нощта. С климатиците Fujitsu това е лесно. Тихият режим на външното тяло намалява шума с 3 db като ви позволява да поддържате комфортна климатизация на вашата спалня и същевременно да сте спокойни, че и сънят на вашите съседи няма да бъде нарушен

Функции на климатик Fujitsu General ASYG09LMCA / AOYG09LMCA

Режим пълна мощност

Работа на максимална мощтност и максимална скорост на компресора. Това дава възможност за бързо охлаждане или отопление на помещението до комфортна температура.

Автоматична смяна на режима

Климатизаторът превключва автоматично от отопление на охлаждане и обратното в зависимост от настроената температура и тази в помещението

Економичен режим

Ограничава входното напражение и така намалява консумацията на ел. енергия

Режим 10 C отопление

Температурата в помещението може да бъде зададена да не пада под 10 C за да не стане много студено когато ви няма.

Нагоре / надолу движещи се клапи

Автоматично движещи се клапи нагоре и надолу осигурява равномерно разпределение на въздуха навсякъде дори и в големи стаи.